Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es constitueix la federació comarcal de les Joventuts d’Esquerra de l’Alt Penedès

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la seu comarcal de les JERC, a Vilafranca, el congrés constituent de l’organització juvenil. A l’assemblea hi va assistir el secretari d’organització nacional de les JERC, Joan Almacelles, per tutelar el procés i donar la benvinguda a la nova federació. A l’assemblea la militància va votar unànimament per l’única candidatura que es va presentar formada per la Marta León de Sant Marçal; la Sílvia Torné de Vilafranca i per el Pol Pagès de Sant Quintí de Mediona com a conseller nacional.

Segons els representants de l’organització independentista, els objectius de la federació de l’Alt Penedès seran, a curt termini, eixamplar la consciència nacional i social per aconseguir una majoria que permeti arribar a la plena sobirania; la formació de persones amb capacitat per encapçalar projectes que acostin el teixit social cap a la independència; i millorar les condicions de vida dels joves a la comarca i en l’àmbit nacional.

D’altra banda tots aquests objectius han de servir, segons els seus representants, per arribar a la independència dels Països Catalans.

Per aconseguir aquests objectius, el jovent independentista de les JERC vol treballar en diferents àmbits: al carrer, amb cartells, manifestacions i actes públics; i institucionalment, integrant els militants de les JERC a les llistes municipals dels pobles de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: