Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Diables de les Gunyoles celebren aquest cap de setmana les activitats del seu 25è aniversari

Els actes començaran divendres a les 9 del vespre amb un sopar de diables i ex-diables i amb un pregó. A continuació a la plaça de l’esgésia es farà un correfoc amb diables i ex-diables i una encesa de la forca gran. Per acabar la jornada festiva es farà un concert amb el grup The Bottles.

El dissabte continuen les activitats a partir de les 7 de la tarda amb una tamborinada pels carrers del poble amb els timbalers de les 16 colles de diables de la comarca convidades. A les 9 es farà un sopar amb totes les colles i a les 11, un dels actes més vistosos de la celebració: un correfoc multicolles.

Aquest correfoc multicolles finalitzarà a la pista vella on es farà una encesa conjunta de les forques grans i de totes les masses grosses. Tot seguit, a la pista dels ametllers es farà empalmada i salsitxada fins ben entrada la matinada.

 

El diumenge a les 7 a la plaça de l’església serà el torn de la colla petita dels diables de les Gunyoles i del petits diables ARISTOIS de Sant Martí Sarroca, i en acabar es farà la traca final per tancar els actes de celebració dels 25 anys de diables a les Gunyoles.

 

El mateix cap de colla dels diables de les Gunyoles, Oriol de la Cruz, ens explicava a l’emissora que la colla està vivint en aquest 25è aniversari un dels moments més dolços.

 

Un cop finalitzades les celebracions, els diables de Les Gunyoles es posaran a treballar en una exposició de fotografies històriques i possiblement també en un DVD.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: