Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup socialista de Font rubí denuncia que l’ajuntament fa 5 mesos que no celebra plens

La regidora i cap de llista socialista a Font-rubí, Maria Sabaté, ha comentat que el seu grup ha preparat dues mocions amb la voluntat que siguin discutides en el proper ple municipal, una que fa referència a temes relacionats amb les noves tecnologies i l’arribada d’internet al municipi, i l’altre feia referència al deficient servei de correus que hi ha actualment.

A banda de tot això, i abans d’explicar les mocions, la regidora socialista ha denunciat que l’actual alcalde, el convergent Jaume Llopart fa 5 mesos que no convoca cap ple, quan la legislació marca que cal fer-ho com a màxim cada 3 mesos.

Maria Sabaté explicava que l’actual equip de govern de CiU aposta per una política d’aparador que no s’acosta al ciutadà i que no soluciona les problemàtiques del dia dia.

 

Pel que fa a les mocions, es fa incidència en la necessitat de treballar per solucionar qüestions com el servei de correu, que fa mesos que és molt deficitari, fins el punt que fa setmanes que no es reparteix el correu. Tot i ser conscients que el problema no és estrictament municipal, des del PSC si consideren que l’Ajuntament hauria de cedir un local per tant que els carters poguessin fer la seva feina en condicions.

 

L’altre qüestió que s’ha presentat en forma de moció fa referència al servei d’internet al municipi, que de moment a través de la banda ampla de Telefònica no arriba. En aquest sentit s’insta l’equip de govern que entri en converses amb una empresa que ja està instal·lada a la comarca i que dona servei per ones per tal que es pugui facilitar aquest servei a les masies del municipi que ho desitgin.

Pel que fa a la convocatòria del ple, Sabaté espera que pugui ser a finals de juny, ja que encara s’han d’aprovar els pressupostos d’enguany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: