Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han lliurat els premis creajove, per promoure la creativitat i la innovació entre els joves

Aquesta era la quarta edició d’aquests premis que tenen com a principal objectiu la promoció de la creació d’empreses i la generació d’idees de negoci dins el col·lectiu de joves fins als 30 anys de la comarca. En aquesta edició han participat un total de 76 candidatures, amb una gran diversitat de projectes

El concurs es divideix en projectes que valoren la idea més creativa, el millor projecte empresarial i el premi al millor projecte empresarial vinculat a l’enoturisme. La idea més creativa premia treballs presentats per els centres d’ensenyament secundari que participen en el projecte creajove. En aquest cas el premi ha estat per Laia Marcé, de l’IES el Foix, amb un treball que duia per nom “Picturebox”, i que era un marc digital de fotografies que mostra diferents imatges en un temps programat.

En els apartats empresarials, el millor projecte vinculat a l’enoturisme, ha estat Ecomunicat, un treball de Josep Mesado i Martí Bonamusa, per a facilitar la inspecció de qualitat de processos d’embotellat amb sistemes de visió artificial; i el millor projecte emprenedor ha estat per Artenviu, d’Albert Redondo i Daniel Margalef, dedicat als serveis culturals.

 

El lliurament s’ha fet a les instal·lacions del Centre Àgora, i a banda s’ha fet una jornada dedicada als emprenedors, i en que s’ha parlat de la importància de les noves tecnologies en la gestió de les microempreses.  

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: