Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal ha estat la primera escola catalana que ha concorregut al concurs de ceràmica del MAPA

L’Escola Municipal d’Art de Vilafranca ha participat per primera vegada al Concurs de Ceràmica al ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, que s’organitza anyalment a Madrid. En el certamen, en el qual hi concorrien 83 treballs ceràmics, ha resultat finalista l’alumna de l’ escola vilafranquina, Kyomi Tanigawa, mentre que Sònia Brull i Patrícia Miralles van quedar seleccionades.

Aquest dimarts va tenir lloc l’acte d’entrega dels premis, a Madrid, a càrrec del subsecretari del ministeri d’Agricultura, destacant l’Escola Municipal d’Art Arsenal com a primera escola catalana que es presenta al concurs.

A l’acte hi van assistir a més de les alumnes finalista i seleccionades, altres alumnes del taller de ceràmica amb les seves professores, Montserrat Llanas i Rosa Boqué.

Per l’ Arsenal, aquest és un altre reconeixement de la tasca que realitza l’escola en l’àmbit de la ceràmica que els esperona a continuar el treball iniciat de fa temps.

El Ministeri ha editat un llibre-catàleg, que inclou una presentació a càrrec del director de l’escola d’Art de Vilafranca, Albert Abella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: