Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle 9+1 muses se centra en quan les flors miren els poetes

Demà tindrà lloc la segona sessió del cicle 9+1 muses del Museu de Vilafranca, que proposa als participants recuperar la creativitat i la inspiració. Sílvia Amigó, amb la companyia del músic Toti Soler i de la Marta Rodríguez ens oferirà una visió que, entrelligant paraula, música i imatge, ens mostra el variat món de les flors i els seus vincles antics i constants amb la creació poètica de tots els temps.

La Sílvia Amigó recita els poemes, el Toti Soler l’ acompanya a la guitarra i la Marta Rodríguez ha fet una tria de fotografies per a cada poesia, que s’aniran projectant.

En aquest recital-conferència ens aproparem a les veus de Ramon Llull, Mercè Rodoreda, Fernando Pessoa o Rabindranath Tagore entre moltes d’ altres, que han trobat en les flors fonts d’inspiració creadora.

Són poesies on per sobre de tot, primen les emocions més que les flors. El recital, que s’ ha titulat “Que n’és de trist, no saber florir! : quan les flors miren els poetes” tindrà lloc demà, a dos quarts de 9 del vespre, a la Taverna de Cal Noi-Noi del Museu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: