Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

140 treballs opten als 18ens Premis Literaris Penedesencs -Nit de Sant Jordi 2006

Aquest divendres a les set de la tarda al Teatre Principal de Vilanova se celebrarà l’acte de lliurament dels premis que organitza l’Institut d’Estudis Penedesencs.

En el mateix acte, es presentarà el llibre que aplega els treballs guanyadors i seleccionats de l’edició anterior, que anirà a càrrec del vilanoví Alfred Castells, tècnic de Normalització Lingüística. L’Aula d’Activitats Teatrals Tracart de Vilanova ha produït un espectacle en què es representaran els textos guanyadors dels premis Sant Jordi i dels Centres Docents 2005. L’acte és obert a tothom. 140 treballs opten als 18ens Premis Literaris Penedesencs –Nit de Sant Jordi 2006- Els premis són en diversos formats com la poesia, narració breu, obra de teatre breu, guió radiofònic i premi especial per als centres docents. 56 obres han optat al premi de narrativa i 56 al de poesia. Per al premi de narrativa “Immigració, convivència i solidaritat.” hi han optat 14 obres, mentre que per al premi d’obra de teatre breu hi ha participat 13 treballs amb un bon nivell literari. Finalment, només un treball ha optat al premi de guió radiofònic. Pel que fa als premis especials per a l’alumnat de centres docents del Penedès, encara no es disposa de dades.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: