Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles acollirà el 2n Campionat de Funk & Hip Hop Open Cup del Penedès

Després de l’ èxit del 1r Campionat, celebrat l’ any passat, l’ associació juvenil de ball Parell ha obert les inscripcions de la segona edició que tindrà lloc el dia 6 de maig.Per apuntar-se només cal omplir la butlleta d’ inscripció i enviar-la juntament amb el resguard de l’ ingrés al fax 93 899 6157, fins al 24 d’ abril.

El 1r Campionat va superar totes les expectatives inicials amb prop de 200 persones provinents de tota la comarca, Barcelona, Granollers, Mollet o Vilanova i aquest maig, es volen superar aquestes elevades xifres de participació.

El 2n Campionat de Funk&Hip Hop Open Cup del Penedès estableix 3 categories: la infantil de 7 a 11 anys, la júnior de 12 a 16 anys i l’ absolut a partir de 17 anys. Els grups poden ser mixtes i amb un màxim de 14 ballarins.

Jana García de l’ associació Parell ha explicat el funcionament del campionat: Hi haurà tres primers premis per cada categoria, un premi al muntatge més original i creatiu, al millor vestuari i al grup amb més carisma. També hi haurà un obsequi per a tots els participants.

La inscripció costa 6 euros per als ballarins de la categoria infantil, 8 euros per a la júnior i 10 euros per als ballarins de la categoria absoluta.

El 2n Campionat de Funk i Hip Hop Open Cup del Penedès se celebrarà el 6 de maig, al polisportiu de Sant Pere de Riudebitlles. Per al públic, l’ entrada serà gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: