Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’entrada a Vilafranca des de Vilanova es farà per el carrer de Cal Bolet, a partir d’avui

Aquest serà, d’alguna manera, el segon tram sobre la cobertura de les vies que s’obrirà al trànsit, i permetrà que es pugui treballar també ja en el que ha de ser la cobertura de les vies a l’alçada de la Plaça de Santa Digna. Aquest matí l’alcalde Marcel Esteve, acompanyat del tinent d’alcalde i coordinador de l’àrea d’acció territorial, Joan Pareta, i diversos tècnics municipals ha fet una visita a aquesta zona, i ha destacat que els treballs es van fent a bon ritme, arribant ara a la zona més propera a l’estació de rodalies. El carrer de Cal Bolet i l’espai que el continua sobre les vies, s’obrirà demà a la circulació per tal de permetre l’entrada a Vilafranca venint des de Vilanova, i facilitar que es puguin fer els treballs a la plaça de Santa Digna.

Marcel Esteve explicava aquest matí també que les obres son ja d’alguna manera un inici per la millora de l’actual estació de rodalies que s’haurà d’afrontar en breu, i que és un pas més de cara a que la cobertura de les vies es vagi completant.

Des de l’ajuntament s’ha fet també pressió davant del ministeri per tal d’aconseguir que les obres es facin de manera progressiva, per tal d’interferir el menys possible en la mobilitat dels veïns.

 

Aquest vial consta d’un carril per al trànsit rodat, d’un sol sentit d’entrada al centre i una vorera per a vianants al costat que permet desviar-hi doncs el trànsit d’entrada a la vila provinent de Vilanova. Aquest desviament comporta també un canvi de circulació al carrer de Cal Bolet, en el tram comprès entre el passeig Rafael Soler i el carrer Amàlia Soler, que serà d’entrada cap el centre, i la prohibició també d’aparcament en tot aquest tram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: