Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La intersindical CSC es concentra davant l’Ajuntament en motiu de l’1 de Maig

El sindicat va fer públic el seu manifest contrari a la reforma laboral i on es reclamen mesures en contra la precarietat laboral i les deslocalitzacions

Prop d’una seixantena de persones es van concentrar ahir a la plaça de la vila convocades per la Intersindical CSC, que sota el lema pels “nostres drets socials. Avancem”! van fer públic un manifest crític amb la reforma laboral i amb les condicions contractuals que pateixen els treballadors, centrant-se en els joves. La intersindical rebutja aquesta reforma pel què consideren una acció que permetrà un abaratiment del cost de l’acomiadament que afectarà sobretot als joves i els nouvinguts.

En el manifest també es feia incidència en les deslocalitzacions i en la mala gestió que es produeix des dels sindicats majoritaris, que sovint, segons aquest sindicat, condicionen les seves decisions a altres objectius, que no s’apropen a la voluntat dels treballadors. La Intersindical-CSC és un sindicat autoanomenat nacional i de classe. La condició de nacional fa que no estigui lligada, per tant, a cap sindicat estatal. La intersindical també convocava a tothom a assistir a la manifestació d’aquest dilluns 1 maig a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: