Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Forces son les persones que aprofiten per anar de vacances aquests dies, sense oblidar les mones

Tot i que aquesta setmana ja hi ha gent que està de vacances, la majoria de ciutadans tenen festa els dies assenyalats com el divendres sant i el dilluns de pasqua, que es complementen amb el cap de setmana per tenir 4 dies de vacances. Aquests, son molt aprofitats per tal de fer viatges curts o petites escapades, però també alguna sortida un xic més llarga, sobretot a les capitals europees.

Des de les agències de viatges comenten també que a nivell de destinacions dins de l’estat espanyol hi ha zones com les d’Andalusia que es troben en plena temporada alta, i que per tant cal fer les reserves amb més temps de cara a passar aquests dies de Setmana Santa allà.

 

Tot i que sovint s’aprofita per marxar, en aquestes dates hi ha certes tradicions que continuen tenint molta presència a les llars, com és el cas de les mones. En aquest camp la varietat del que es pot trobar al mercat és molt ample, tant des de les productes més tradicionals, fina a innovacions en la confecció dels pastissos i de les figures de xocolata. Marc Pares, pastisser

 

Pel que fa als preus, la varietat és també ampla, depenent de la mona i de les figures de xocolata que s’hi posin per acompanyar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: