Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper 2 de Maig s’inicia el període d’inscripcions a les llars Municipals

Les llars d’infants vilafranquines oferten prop de 300 places per al curs vinent i les inscripcions ja s’obren dimarts que ve

Tots aquells pares i mares amb fills de 0 a 3 anys que els vulguin portar a partir del setembre vinent a una de les quatre llars d’infants municipals sàpiguen que arrenca imminentment el període de preinscripcions i matrícula. Serà a partir del proper dimarts, dia 2 de maig, i fins el 15 del mateix mes, quan es poden presentar les sol·licituds per a les escoles bressols de la vila. Abans de fer les inscripcions, però, els pares i mares han pogut conèixer més de prop com funcionen i eduquen les llars d’infants de la vila, ja que, recordem, durant tota la setmana s’hi han fet jornades de portes obertes. Ha estat la primera vegada que s’ha fet en una setmana, quan els petits alumnes es trobaven a les classes i els pares i mares d’aquesta manera han pogut parlar in situ amb les educadores. La regidora d’Educació, Lourdes Sánchez, feia un bon balanç de les jornades d’obertura i avançava que a l’any que ve es podrien tornar fer al llarg d’una setmana. Al curs 2006 – 2007, que començarà el dia 8 de setembre i acabarà el 29 de juny del proper any, s’oferten vora 300 places. Segons fonts de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, hi ha exactament 200 places per als nens i nenes de 2 a 3 anys, 65 places més d’1 a 2 anys, i, en darrer lloc, 8 places per als nascuts aquest anys.

 

 

Hem conegut tamb&eacute; les quotes: la d&rsquo;inscripció &eacute;s de poc m&eacute;s de 44 euros a l&rsquo;any, i per assist&egrave;ncia s&rsquo;aplica un preu que es tindr&agrave; en compte segons l&rsquo;edat que l&rsquo;infant tindr&agrave; l&rsquo;1 de setembre de l&rsquo;any en curs. Preus que van des dels 251 euros al mes per als infants de 20 a 32 mesos; 288 euros per als de 8 a 20 mesos; i 325 euros al mes per a infants de 4 a 8 mesos. S&rsquo;estableixen bonificacions pels infants de Vilafranca. Una bonificació que ve determinada per la renda per c&agrave;pita, xifra que s&rsquo;obt&eacute; de dividir els ingressos bruts anuals de la unitat familiar pel nombre de membres que la composen. Les llistes ordenades provisionalment es publicaran quatre dies despr&eacute;s de finalitzar el període de preinscripció, o sigui el 19 de maig. I les llistes definitives d&rsquo;admesos es coneixeran el 26 de maig per poder fer les matriculacions pertinents ja del 5 al 9 de juny. Totes aquestes dades i altres, per cert, les podeu consultar a la plana web de l&rsquo;ajuntament, a <a href="http://www.ajvilafranca.org/preinscripcionscurs">www.ajvilafranca.org/preinscripcionscurs</a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: