Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu posa en marxa una pàgina web, que ha de ser eina de comunicació de les seves activitats

L&rsquo;adre&ccedil;a d&rsquo;aquesta nova p&agrave;gina web &eacute;s <a href="http://www.museudelvi.org/">www.museudelvi.org</a>, i ha estat dissenyada per Ramon Tort. La voluntat del Museu &eacute;s que sigui una eina de comunicació de l&rsquo;entitat amb els ciutadans, que es converteixi en un mirall i un aparador del que &eacute;s el Museu vilafranquí. La intenció ha estat fer una imatge moderna, que ha de transmetre tamb&eacute; el que vol ser el nou Museu. &nbsp;

De fet el web permet con&egrave;ixer la hist&ograve;ria de l&rsquo;entitat, i tamb&eacute; facilita la possibilitat de tenir acc&eacute;s al calendari d&rsquo;activitats que s&rsquo;organitzen des del Museu o que tenen el Museu com a escenari, tamb&eacute; fer reserves per a les visites i consultar els horaris d&rsquo;obertura del Museu.

Un dels apartats per&ograve; que es vol potenciar &eacute;s l&rsquo;espai del f&ograve;rum, que ha de servir tant per parlar i debatre de manera permanent tant sobre el mateix museu i els seus projectes de futur m&eacute;s immediat, com de les diferents exposicions i activitats que s&rsquo;hi desenvolupen.

&nbsp;

De moment per exemple, els visitants a la web poden accedir al projecte arquit&egrave;ctonic del futur museu, i tamb&eacute; amb el temps seguir el proc&eacute;s de les diferents treballs de modernització que s&rsquo;hi vagin fent.

&nbsp;

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: