Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La botiga al carrer acaba de buidar les botigues del Centre Vila

Els botiguers van aprofitar per treure els pocs estocs que queden de la temporada i ahir al vespre feien valoracions de com havien anat aquests dos dies

Les botigues del centre de la vila organitzaven aquest cap de setmana una nova edició d ela botiga al carrer. Ahir podíem veure com ja des de divendres es podien trobar els estocs que els establiments encara tenen a les botigues, en la recta final de les rebaixes i amb els aparadors en ple procés de canvi i amb el producte de la nova temporada.  

Les valoracions d’aquesta botiga al carrer són en general positives, sobretot si es fa amb l’objectiu de dinamitzar les compres al centre de la vila.  

El bon temps de divendres a la tarda i dissabte al matí van fer que moltes persones remenessin entre els productes rebaixats, i dissabte a la tarda, tot i endinsar-se en un temps menys propici també va comptar amb forces compradors.  

La tarda d’ahir dissabte també va comptar amb l’animació d’un grup de percussió, els markatú de sitges, especialitzats en ritmes de percussió brasilers. Des de quarts de set de la tarda van recórrer els carrers del centre per amenitzar aquesta tarda de compres. Una botiga al carrer que coincideix amb un final de temprada que es valora de manera força positiva pels botiguers, que amb les botigues ja buides dels articles de la temporada hivernal es preparen ja per la primera i l’estiu.  

   

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: