Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Departament d’Educació i l’Ajuntament signen demà un acord per ampliar el Centre Delta Espiga

La consellera d’Educació, Marta Cid, visitarà demà diversos centres docents de l’Alt Penedès. La visita començarà a 2/4 de 10 del matí hores amb l’arribada de la consellera a l’Ajuntament de Vilafranca. Allà, Marta Cid i l’alcalde Marcel Esteve, signaran un protocol d’acord per a la col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca per a la realització de les obres d’ampliació del CEE Delta –Espiga d’aquesta localitat.

Segons el protocol de col·laboració, l’Ajuntament cedirà el domini del solar per a l’ampliació, i gestionarà la contractació de la redacció del projecte de l’obra, com també la licitació i l’adjudicació d’aquesta. El Departament d’Educació revisarà el projecte de l’ampliació i finançarà l’import de redacció del projecte, la direcció tècnica i l’execució de les obres.

Tot seguit, la consellera d’Educació es desplaçarà a l’IES Milà i Fontanals, de la mateixa població, on farà un breu recorregut per l’institut i mantindrà una reunió amb els directors i directores dels centres educatius de l’Alt Penedès.

A la 1 del migdia Marta Cid arribarà al CEIP Circell, d’Olèrdola, on presidirà l’acte d’inauguració del centre.

A la tarda, a les 2/4 de 5, la consellera d’Educació visitarà l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, on es reunirà amb l’alcaldessa, Maria Rosa Escala; i després inaugurarà el CEIP de Sant Cugat Sesgarrigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: