Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU de Torrelles demana un ple extraordinari per tal de debatre temes d’interès per el municipi

El grup municipal de CIU a l’Ajuntament de Torrelles ha fet públic un comunicat en que anuncia que ha demanat la convocatòria d’un ple extraordinari, que s’hauria de dur a terme en el termini de 15 dies.

Segons CiU, en els darrers plens ordinaris de la corporació no s’han pogut debatre les propostes que ells presentaven, i tampoc es dona resposta a les seves sol·licituds d’informació. Aquestes qüestions, diu el comunicat, a banda de ser una vulneració de l’ordenament jurídic posen de manifest que no hi ha cap projecte polític i la sensació que l’ajuntament va a la deriva.

Consideren que hi ha assumptes importants que no es poden anar deixant de banda, que cal prendre decisions per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns.

El ple demanat per CiU contempla 10 punts a l’ordre del dia, per parlar sobre l’oficina d’informació i turisme, la construcció d’un centre cívic, les parcel·les de Can Coral, la creació d’una comissió per el Pla General, la vegueria pròpia i la participació dels regidors en els òrgans d’informació municipal entre d’altres qüestions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: