Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentats el pregoner i l’autor de l’estampa de la Festa Major de Vilafranca

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca van presentar ahir a la tarda el pregoner i l’autor de l’estampa d’enguany. El pregoner serà el vilafranquí Lluís Bullit, i el granadenc Almirall-Llusià serà l’autor de l’estampa de Sant Fèlix

El pregoner d’enguany serà el graller vilafranquí Lluís Bullit, de 37 anys d’edat, i vinculat al mon associatiu i festamajorenc de Vilafranca des de fa molts anys. Com ell mateix va comentar, toca la gralla des de l’any 1983 amb el grup Flor de Violeta, i sempre ha viscut amb intensitat la més típica. Va respondre ràpidament i afirmativament a la proposta de fer el pregó La seva intenció, com explicava aquesta tarda al Casal de la Festa Major, és oferir un pregó dinàmic, i que arribi a tothom, no només centrat en la part grallera de la festa.

D’altra banda, l’autor de l’estampa serà l’artista de la Granada Josep Almirall Llusià, de 43 anys d’edat. Almirall Llusià es mostrava també motivat i il·lusionat per el repte de fer l’estampa, que ha comentat que serà un quadre de 80xmetre, en pintura acrílica. Vol que Sant Fèlix sigui reconeixible, que tingui rostre que transmeti personalitat.

Els administradors van triar Almirall-Llusià després de triar entre diverses propostes presentades per artistes que volien fer l’estampa, i finalment es van decantar per l’esbós que va presentar l’artista de la Granada.

Els cinc responsables de la més típica van anunciar també que ja és obert el període per apuntar-se a cantar els goigs de Sant Fèlix, que aquest any es faran també amb veus masculines i femenines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: