Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a la Granada el projecte de les dues darreres fases del camí de la Carrerada.

El director general de Desenvolupament Rural del DARP, Jordi William Carnes, presentarà demà el projecte de les dues darreres fases del camí de la Carrerada en un acte que tindrà lloc a les 12 del migdia a l'Ajuntament de la Granada, amb l'assistència de l'alcalde d'aquesta població i del de les Cabanyes.. La Carrerada és [...]

El director general de Desenvolupament Rural del DARP, Jordi William Carnes, presentarà demà el projecte de les dues darreres fases del camí de la Carrerada en un acte que tindrà lloc a les 12 del migdia a l’Ajuntament de la Granada, amb l’assistència de l’alcalde d’aquesta població i del de les Cabanyes..

La Carrerada és un camí rural que transcorre al llarg de quatre termes municipals: Guardiola de Font-rubí, la Granada, Vilobí i les Cabanyes. El projecte original es va dividir en tres fases independents. La primera fase, "Camí de Guardiola de Font-rubí" es va executar per part del DARP l’any 2003, amb una inversió total de 296.200 euros.

Ara es presentaran la fase 2, "Camí de la Granada", i la fase 3, "Camí de les Cabanyes". L’obra consistirà en l’arranjament dels camins de la Granada i de les Cabanyes, respectant la traça actual, amb la millora d’alguns revolts i la definició d’alguna petita variant al traçat. La longitud total d’aquestes dues fases és de 3,54 quilòmetres. El pressupost és de 375.532 euros i el termini d’execució, de tres o quatre mesos, per la qual cosa es preveu que el camí estigui acabat l’estiu d’aquest any.

El DARP, a través de la direcció general de Desenvolupament Rural, propicia la millora i recuperació de les infraestructures viàries rurals a fi de garantir una prestació adequada de servei a les poblacions rurals i, al mateix temps, facilitar l’accés dels agricultors i ramaders a les explotacions agràries catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: