Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV emet en directe, per primera vegada, la Cavalcada de Reis de Vilafranca

Una pantalla gegant situada a la plaça de la Vila permetrà seguir la Cavalcada de Reis des del seu inici.

El dia 5 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, Vilafranca TV oferirà en directe l’arribada a la plaça de la Vila de la Cavalcada de Reis 2006 de Vilafranca. Aquesta transmissió també es podrà veure en diferit, l’endemà a la mateixa hora per VTV, per ones i cable. Durant tot el dia de Reis també es podrà veure la Cavalcada per VTV2, que emet a través de la xarxa de cable.

Les persones que vulguin veure l’arribada dels Reis des de la plaça de la Vila també podran seguir la cavalcada des del seu inici, a través de la pantalla gegant que instal·larà Vilafranca TV.

Aquesta és la primera vegada que Vilafranca TV ofereix en directe la transmissió de la Cavalcada de Reis, i ho fa gràcies a un equip liderat per Jordi Morgades, a la realització, i Toni Olivella, al control de so.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: