Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix crea una Oficina d’Informació Turística

Conscients d’aquesta expansió del turisme rural català, l’Ajuntament de Torrelles ha decidit crear una Oficina d’informació Turística a fi de potenciar la imatge d’aquest municipi que compta amb un ampli ventall de possibilitats

A menys d’una hora de Barcelona, Torrelles ofereix una oferta variada de gastronomia i allotjaments amb la marca del Penedès, de visites culturals com el patrimoni artístic del santuari de la Mare de Déu de Foix, l’entorn natural de les fonts amb les seves rutes per fer senderisme, i indrets per a l’oci com les piscines i les Dous.

Precisament de la necessitat d’acollir i d’oferir serveis a aquests visitants neix l’Oficina d’informació Turística. Un establiment que se situarà a l’antiga capella del Roser, a la plaça de les Moreres, i del què es farà càrrec Montserrat Artigas, persona molt lligada al municipi de Torrelles.

La creació d’aquesta Oficina dinamitzarà la vida econòmica i social del poble, potenciarà la seva imatge a la comarca i obrirà noves oportunitats comercials per als restaurants, les cases rurals i les botigues de Torrelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: