Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Incasol contrueix al barri de la Girada dos blocs d’habitatges protegits amb 77 pisos de lloguer s

L’alcalde de Vilafranca , acompanyat pel coordinador de govern i el regidor d’urbanisme, ha fet aquest matí una visita a les obres de construcció d’aquests blocs d’habitatge que promou la Generalitat a través

A la Rambla de la Girada, cantonada amb el carrer dels Castellers de Vilafranca, es construeix un bloc de 30 habitatges, de cinc plantes amb 6 pisos en cada planta. Són habitatges de 40 metres quadrats destinats a lloguer per a gent jove de Vilafranca. A l’altra punta del carrer Castellers de Vilafranca, cantonada amb el carrer dels Falcons, es construeix un bloc amb 43 vivendes, de diferents tipologies, de 40, 50 i 70 metres quadrats, que també es destinaran a lloguer. L’edifici compta amb quatre pisos de planta baixa i un adaptat, per persones amb disminució. La coberta es destina al 50% a plaques solars per l’escalfament de l’aigua i la resta a terrat. L’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha apuntat que l’objectiu és oferir habitatge a un preu assequible pels vilafranquins.El regidor d’urbanisme, Josep Colomé , ha apuntat que quan s’acabin aquestes construccions s’hauran fet a Vilafranca més de 130 habitatges de lloguer en aquesta legislatura.Per la seva part el coordinador de govern, Ramon Xena, destaca que la voluntat és continuar en aquest camí.En els dos casos és l’Incasol l’encarregat de construir, però serà l’ajuntament de Vilafranca, a través de l’Oficina Municipal de l’Habitatge, l’encarregat de dur a terme el procés d’adjudicació.Pel que fa al primer bloc, el de trenta habitatges de lloguer per a joves, les obres finalitzaran el mes de novembre d’aquest any, i a partir de la primavera es farà públic el procés d’adjudicació. Pel que fa al bloc de 47 habitatges està previst que les obres finalitzin el febrer del 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: