Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest mes de gener la programació de Vilafranca Televisió s’amplia fins a cinc hores i mitja al dia

L’objectiu és potenciar encara més els serveis informatius, que a Vilafranca ja compten amb una audiència de més de 22.000 persones.

L’informatiu del vespre estarà presentat per la periodista Sígrid Julià i comptarà amb Carles Gala en l’apartat tècnic i d’edició.

Aquest informatiu també donarà cabuda a informació de la comarca, aprofitant l’entrada en funcionament del nou emissor de Sant Pau que farà que la informació pugui arribar a tota la comarca.

Amb la incorporació d’aquest informatiu la graella de la televisió local queda distribuïda amb un primer informatiu a les dues del migdia i un informatiu a les vuit del vespre, per estar al dia de tot el succeït a Vilafranca i part de la comarca.

L’informatiu cap de setmana informa també a les dues del migdia sobre tot allò succeït el dissabte i el diumenge i els caps de setmana també hi ha un resum de les notícies més importants de la setmana, que compta amb una versió amb subtítols per a les persones sordes.

En total, Vilafranca TV emet més de 40 programes diferents, la meitat dels quals són de producció pròpia. Per veure la programació detallada es pot consultar la pàgina web de RTV Vilafranca: www.rtvvilafranca.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: