Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix l’ Embut, un nou servei per als joves de l’Alt Penedès

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i els ajuntaments adherits al projecte de dinamització juvenil Dinamo! han posat en marxa l’Embut.

Es tracta d’un portal web (www.embut.org) que recull i unifica informació d’interès per als joves de la comarca. A l’Embut hi ha diferents espais: Agenda, Serveis municipals, Contacte, Enquestes o Informació per a joves.

L’Embut també és, al mateix temps, una eina de treball per als tècnics de Joventut que treballen a l’Alt Penedès perquè facilita l’accés dels joves als serveis, projectes i activitats que ells dinamitzen i organitzen. També permet recollir informació en forma d’enquestes i permet rebre les consultes que els joves vulguin fer-los arribar a través del correu electrònic.

Una altra de les novetats de l’Embut és el telèfon únic d’atenció als joves, el 902 900 313 que funcionarà les 24 hores al dia, els 365 dies l’any. Mitjançant una centraleta virtual, es pot accedir als diferents serveis municipals durant el seu horari d’atenció al públic o es pot conèixer quins són aquests horaris d’atenció. El 902 900 313 també permet accedir a telèfons d’informació sobre temes que poden ser d’interès per als joves com sexualitat, anticoncepció i consum de drogues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: