Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de Firavi i el director general de Caixa Penedès han signat aquesta setmana el conveni

La nova edició de Firavi ja és a les portes, tindrà lloc al febrer de 2006 i ahir a les oficines de Firavi tenia lloc la signatura del conveni d'esponsorització del saló per part de Caixa Penedès. El president de Firavi, Marcel Esteve, va mostrar la seva satisfacció per poder gaudir un any més del [...]

La nova edició de Firavi ja és a les portes, tindrà lloc al febrer de 2006 i ahir a les oficines de Firavi tenia lloc la signatura del conveni d’esponsorització del saló per part de Caixa Penedès. El president de Firavi, Marcel Esteve, va mostrar la seva satisfacció per poder gaudir un any més del suport de l’entitat d’estalvi per tirar endavant els objectius del Firavi. I també va remarcar la tasca d’altres empreses i entitats col·laboradores.

Per la seva part, el director general de Caixa Penedès Ricard Pagès, també es va mostrar satisfet amb el patrocini de Firavi remarcant el fet que fa molt de temps que existeix la col·laboració. Pagès va fer també referència al recent lliurament del premi a la innovació de les fires de Catalunya que va obtenir Firavi i va explicar que probablement s’enceti una nova etapa.

La signatura d’aquest conveni s’uneix als molts altres documents signats per empreses i entitats col·laboradores durant les darreres setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: