Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitzen a Vilafranca tallers adreçats a les famílies amb infants de 0-3 anys

L’Ajuntament de Vilafranca, mitjançat el Pla d’Infància i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, organitza el programa anomenat "Créixer amb tu" dins el marc de formació dels pares i mares amb

El programa se centra en la primera etapa del desenvolupament infantil, un període que és important per establir vincles afectius amb els fills i filles i per a la construcció de la seva indentitat.

El programa "Créixer amb tu" ofereix la possibilitat de participar en un cicle de tallers adreçats a famílies on es poden compartir dubtes, angoixes i gratificacions de la maternitat i la paternitat. Els tallers estaran conduïts per la psicòloga Maite Xarrié Smith i es faran a l’Escorxador els dijous de 2/4 de 9 a 2/4 d’11 del vespre, són gratuïts i no cal inscripció prèvia.

El primer mòdul, que tractarà dels infants de 0 a 18 mesos, començarà el proper dijous dia 17 i continuarà el 24 de novembre i l’1 de desembre. Es parlarà de la incorporació d’un nou membre a la família, de la cura i la salut de la criatura i del seu desenvolupament i la seva educació.

El segon mòdul, que tractarà l’etapa de 18 a 36 mesos, es farà els dies 15 i 22 de desembre i 11 de gener i es parlarà del benestar i la salut dels infants, del seu desenvolupament i de la seva educació i de l’establiment de continuïtats entre els diferents contextos de la vida dels infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: