Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Carrillo, diputat d’ERC al Parlament, destaca a Vilafranca el caràcter social i l’augment de

Carrillo estava acompanyat a la roda de premsa pel president comarcal Jesús Salius i el president del Consell Comarcal Ramon Xena.

Carrillo va dir que el més destacat dels pressupostos pel 2006 a la comarca de l’Alt Penedès, en la proposta que el departament d’economia i finances porta al Parlament, és que els pressupostos representen una aportació de 31 milions d’euros en inversions. Aquesta xifra representa un augment del 130% respecte el 2005. Miquel Carrillo destacava aquesta aposta de la Generalitat per la comarca i el caràcter eminentment social del destí d’aquests recursos. Els republicans també van parlar del quart cinturó durant la roda de premsa d’ahir. El president del consell comarcal Ramon Xena va afirmar fa uns dies que el Conseller de Política territorial i obres públiques Joaquim Nadal li havia confirmat que el quart cinturó no es faria, sinó que finalment es faria el desdoblament de la N-340 en paral·lel al recorregut de l’AVE.

Xena va insistir en què l’Alt Penedès no es pot supeditar a les necessitats d’altres comarques.

Xena va parlar de forts desequilibris pel que fa a temes tècnics i polítics entre les demandes que es fan des de les comarques de l’àrea Metropolitana i la resta de comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: