Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU ofereix un pacte de govern a Torrelles que deixi fora de l’ajuntament Miralles i torni la tranqu

Convergència també ha demanat la nul·litat del Pla Director recentment aprovat a causa de la contractació irregular del tècnic que ha signat els treballs.

El grup municipal de CiU a Torrelles va presentar ahir aquesta iniciativa que faran arribar al PSC i el PP en els propers dies, per tal d’assolir un pacte que segons va comentar el cap de llista convergent, Erasme Torrents, aportaria estabilitat i tranquil·litat al municipi. Torrents va comentar que la situació ha anat pujant de to en els darrers mesos a Torrelles, i que amb aquesta proposta des de CiU es volia aportar una sortida.

El mateix Torrents va comentar que per donar més força a la proposta ell renunciava a optar a l’alcaldia a través d’aquest acord en el que queda de mandat, i que esperava també que les converses entre les tres forces polítiques es poguessin fer amb la presència de parlamentaris de cada un dels partits per garantir que el procés arribés a bon port.

D’altra banda, Torrents també va parlar del Pla General de Torrelles, que recentment ha estat aprovat de forma inicial per el plenari de l’Ajuntament. Des de CiU s’ha explicat que després de la informació que van rebre recentment per part de l’equip de govern, que els va arribar amb mesos de retard, demanen ara la nul·litat del Pla director a causa de que el tècnic que va signar els treballs va ser nomenat de manera irregular.

Torrents va explicar que el 30 de juny, a través de 3 decrets d’alcaldia es va nomenar el tècnic. En un primer s’inicia la contractació del tècnic, el mateix dia s’estipulen les clàusules del concurs; i en un darrer decret del mateix 30 de juny s’adjudiquen els treballs.

Finalment, el regidor i cap de llista de CiU va comentar que havien presentat una querella criminal contra Salvador Miralles per les insinuacions que ha fet sobre la participació de Torrents en la trama per assassinar l’actual alcalde. Torrents va mostrar, no obstant el seu suport a Miralles i la seva família davant del moment que estant vivint, i van remarcar la seva voluntat de les investigacions arribin fins al final per esbrinar tot el relacionat amb el cas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: