Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos afirma que el contracte d’ integració publicat no resol la situació dels ramaders

Segons el sindicat agrari, l'Administració ha publicat un model homologat de contracte d'integració, davant l'obligació de la Llei de Contractes d'Integració, aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya, que no resol la situació dels ramaders, tal com perseguia la normativa. La Sectorial d'Integració de la Unió de Pagesos, reunida aquesta setmana, denuncia que el model [...]

Segons el sindicat agrari, l’Administració ha publicat un model homologat de contracte d’integració, davant l’obligació de la Llei de Contractes d’Integració, aprovada per unanimitat al Parlament de Catalunya, que no resol la situació dels ramaders, tal com perseguia la normativa.

La Sectorial d’Integració de la Unió de Pagesos, reunida aquesta setmana, denuncia que el model de contracte publicat pel departament d’Agricultura dilueix l’esperit de la llei i continua deixant al ramader com a la part més feble d’aquesta relació contractual. El sindicat havia presentat una proposta de model homologat de contracte d’integració ramadera seguint fidelment els punts delimitats a la normativa.

Davant aquest rebuig, Unió de Pagesos reclama al Departament d’Agricultura que es replantegi aquesta situació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: