Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Vilafranca ha presentat avui un avantprojecte del ministeri per a la millora de

El projecte permetrà tenir una estació pràcticament nova, tot mantenint l`aspecte exterior de l`actual estació de rodalies

Com ja vàrem avançar fa uns dies a Ràdio Vilafranca, l’Ajuntament de Vilafranca te la intenció de conservar i millorar l’estació de rodalies de la vila. Avui mateix, i per reforçar aquesta informació, l’alcalde Marcel Esteve i el coordinador de govern Ramon Xena, acompanyats del regidor d’Urbanisme Josep Colomé, han presentat els plànols i dibuixos de l’avantprojecte que el ministeri els ha fet arribar per tal millorar l’estació de rodalies de Vilafranca.

Com explicava el regidor, a ningú se li pot ocórrer pensar que es pugui tancar l’estació així com així, i aquest avantprojecte servirà per millorar l’actual equipament.

De fet, sobre els plànols el mateix Colomé comentava les millores més destacades que es podran aconseguir amb aquesta proposta que ara està estudiant el consistori, i que ha de permetre tenir una estació amb molta llum i més oberta, al mateix temps que solucionarà problemes d`accessibilitat que te l`actual estació

Entre altres de les propostes, es preveu que hi hagi un mirador que permeti veure les andanes des del vestíbul.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: