Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcalde de Vilafranca fa una crida a la ciutadania per donar suport al nou Estatut

Marcel Esteve ha dictat un ban pel qual convida als vilafranquins i a les vilafranquines, a totes les entitats i col·lectius que treballen per Vilafranca i pel Penedès a donar suport al nou

En el ban, l’alcalde recorda que l’Estatut ha estat fruit d’un esforç de tota la societat catalana que s’ha concretat amb el suport d’una ampla majoria dels seus representants polítics. El nou Estatut, diu Esteve, suposa un gran avenç per a l’autogovern i per al reconeixement nacional de Catalunya.

L’Alcalde de Vilafranca afirma que, amb el nou Estatut, les institucions polítiques catalanes es podran millorar i modernitzar per fer-les més obertes i properes a la ciutadania. Els ajuntaments catalans continuaran fent de la seva gestió el més clar exemple del bon govern de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: