Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Torrelles va celebrar ahir a la nit un ple extraordinari de suport a l’alcalde, Salv

Tots els mitjans de comunicació del país han publicat la notícia de que els Mossos d’Esquadra han desmantellat un pla per assassinar l’alcalde de l’ajuntament de Torrelles.

La comissaria dels Mossos d’esquadra va fer pública una nota de premsa en la que s’explicava que a través d’una operació anti droga es van trobar indicis de la trama i que el divendres passat es van practicar 4 detencions i diversos escorcolls a domicilis de Torrelles i Vilafranca. A iniciativa del grup municipal del PSC ahir a la nit es va convocar un ple extraordinari de suport a l’alcalde, en el qual tots els grups municipals hi van estar d’acord.

L’alcalde, Salvador Miralles, va explicar que ja feia una setmana que la policia l’havia alertat de la trama, i va llegir una manifest, en el que no feia referència al cas, perquè continuen les investigacions, i sobre tot agraia els suports rebuts, especialment dels mossos d’esquadra.

Els portaveus dels diferents grups municipals van mostrar el suport a l’alcalde en uns moments difícils com aquests. El tinent d’alcalde, el socialista, António Villanueva, demanava que les investigacions arribin a aclarir totes les responsabilitats en el cas. El regidor del PP, Manuel Ramos, va explicar que de bon matí en saber la notícia va trucar a l’alcalde per donar-li suport i el regidor de CiU, Erasme Torrents també li va dir a Salvador Miralles que es posaven a les seves mans.

Al saló de sessions s’hi podien veure cares conegudes de la política comarcal, especialment del PSC.

Segons la policia algú va oferir 50 mil € a uns delinqüents habituals per tal que acabessin amb la vida de l’alcalde durant la primera setmana de novembre. Segons apunten tots els indicis el volien assessinar amb un fusell de mira telescòpica comprat a l’estranger per aconseguir la requalificació d’uns terrenys, actualment destinats a equipaments esportius que són propietat de Isidre A.T. que actualment es troba en llibertat amb càrrecs.

Dos dels detinguts es troben a la presó Model, són Sebastián B.S. i Jaume D. S. que tenien el crim planificat, i també es troba a la presó Sergio A.G., considerat l’instigador de l’assessinat. Es el fill del propietari dels terrenys,

Són nombroses les mostres de suport que ha rebut l’alcalde de Torrelles, entre d’altres la de l’Agrupació Comarcal de l’Alt Penedès d’Iniciativa per Catalunya Verds que vol expressar la seva més absoluta condemna a la trama per tal d’assassinar Salvador Miralles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: