Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El centre sociosanitari Ricard Fortuny entra en funcionament amb el trasllat dels 205 pacients de l

En un matí es van traslladar tots els pacients, que ara ja gaudeixen de les noves instal.lacions

El nou centre sociosanitari Ricard Fortuny ja ha entrat en funcionament i ho feia ahir amb el trasllat de tots els pacients fins ara ubicats a la clínica del Carme. A quarts de set del matí s’iniciaven les taques de trasllat que van finalitzar el mateix migdia.

Un total de 35 persones a banda del personal habitual van participar en aquest trasllat que tenia com a principal complicació la poca mobilitat de molts dels pacients així com les inclemències del temps. Però finalment i complint els objectius tots els pacients ja van poder dinar en les noves instal·lacions.

A quarts de dotze del migdia ja s’havien realitzat 197 trasllats dels 205 que calia fer i des del centre comentaven com estava anant la jornada.

A banda del trasllat i l’acomodació dels pacients també era moment d’ubicar els darrers productes i material necessari per al funcionament de les instal·lacions.

El personal sanitari del què gaudirà el centre ahir també iniciava la jornada laboral amb l’objectiu d’acostumar-se a aquest nou espai

Una de les complicacions del trasllat dels pacients és la desubicació que poden patir molts ells en el canvi d’espai. El fet de conèixer al personal però alleuja aquesta situació. Les primeres impressions, a banda del desconcert eren positives sobretot perquè ja venien amb una idea prèvia molt bona del centre.

Ara, el centre Ricard Fortuny es troba a ple rendiment. Recordem però que el centre gaudeix de 250 places, i per tant encara pot acollir més pacients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: