Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU denuncia que no està garantit que l’ estació de tren actual continuiï prestant els mateixos serv

El portaveu del grup municipal de CIU, acompanyat per alguns dels seus regidors, ha parlat de la polèmica pel sobrecost del cobriment de la via i de la ubicació de l’ estació de

Pere Regull ha recordat que Convergència ja va advertir el mes de març passat del sobrecost del cobriment, en concepte de la nova normativa de seguretat. En aquell moment, l’ equip de govern va dir que abans del mes de maig tindria una reunió amb el ministeri de Foment per solucionar-ho i quan ens trobem a novembre, CIU denuncia que encara està penjat.

Regull ha parlat "d’ espectacle penós, que denota un equip de govern dèbil". En aquest sentit, també ha afirmat que fins ara no han dirigit les seves crítiques cap a ERC, al final ho hauran de fer perquè són co responsables.

Quant a l’ estació de regionals, critiquen un estudi tècnic que els ha presentat l’equip de govern i que avala que es faci a les afores de Vilafranca.

CIU denuncia que l’ estudi no està signat per cap enginyer en concret i que és molt fluix, ja que no presenta els pros i els contres de fer-la dins el casc urbà o a les afores.

També els sembla sospitós que l’ estudi ha anat a càrrec d’ una empresa, INTRAESA, que acostuma a treballar per Foment i a més, han constatat que conté parts idèntiques als estudis defensats per la Generalitat.

Però a banda de totes aquestes qüestions, CIU insisteix que a hores d’ ara cap administració garanteix que l’ actual estació de tren mantingui els serveis actuals i no passi a convertir-se en baixador.

CIU té l’ estudi en mans dels seus tècnics però ja adverteix que tot indica que en el futur, els serveis es concentraran a les afores de Vilafranca, fins al punt que es diu que en aquesta nova ubicació la Hispano Igualadina tindria més espai. Els convergents es pregunten si aquest comentari implica un possible trasllat de l’ estació de bus, també.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: