Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada popular al cim de Samuntà

Aquest nou curs, seguint amb el cicle de caminades que organitza el col·lectiu ecologista vilafranquí, proposen nous itineraris per la comarca.

En la primera sortida, aquest diumenge passejaran pel municipi de Sant Martí Sarroca, fent un circuit pels voltants del cim de Samuntà. és un itinerari molt agradable, donat que es passejarà per corriols i boscos, gaudint d’unes esplèndides panoràmiques de la plana del Penedès. Samuntà té a més, l’atractiu de ser una muntanya que gràcies a les reivindicacions dels veïns i dels grups ecologistes va ser salvada de l’amenaça d’instal·lar una pedrera en aquest espai. La sortida es farà a les 8 del matí d’ aquest diumenge, des de la Rambla de Sant Francesc (davant el monument a Milà i Fontanals). Cal portar bon calçat, aigua i esmorzar. L’arribada a Vilafranca està prevista cap a dos quarts de 2 del migdia.

Aquestes caminades divulgatives tenen l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural de la nostra comarca i la importància de la seva conservació. La dificultat dels recorreguts és baixa i el ritme de la caminada és la d’un passeig, realitzant diferents aturades durant el camí per a observar els paisatges o bé per a comentar alguns dels trets característics de la sortida.

Les sortides estan obertes a tothom i són gratuïtes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: