Dilluns, 3 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Menús econòmics

1. Truita d’arròs. Conill a l’all. Pastís de poma
2. Amanida de mongetes. Pilota al forn. Púding
3. Patates farcides. Perdius amb brandi. Bescuit de pastanaga
4. Amanida de cuscús. Truites de riu. Pastís de formatge
5. Llenties. Pollastre amb olives. Crema de llimona
6. Albergínies farcides. Peus de porc. “Torrijas”
7. Estofat de patates. Pops amb ceba i tomàquet. Pastís de poma
8. Amanida de pasta. Verat al forn. Núvols de gelatina
9. Pasta amb anxoves. Cap i pota. Bescuit borratxo
10. Amanida vegetal. Fideus amb sardines. Torradetes de xocolata
11. Amanida tailandesa amb carn. Maires amb bledes. Bescuit gelat
12. Mandonguilles vegetals. Galtes de porc. Coca de vidre
13. Truita de patates amb escabetx. Gall d’indi al curri. Pastís de xocolata

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: