Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició “Geoflaix! Una mirada alternativa als objectes quotidians”, mostra a Vilafranca que la majoria d’objectes quotidians tenen una base geològica

Els serveis de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i de l’Ajuntament de Vilafranca han portat al Claustre de Sant Francesc aquesta exposició organitzada per la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, l’Institut de Ciències de la Terra “Jaume Almera” i l’Institut Geològic de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

L’exposició consta, d’una banda, de deu exemplars de roques amb una breu explicació cadascuna sobre què és, per a què s’utilitza i què ens explica. I d’altra banda, hi ha deu panells sobre els minerals en la vida quotidiana. Els primers en visitar la mostra han estat els alumnes de l’escola d’Avinyonet.

L’exposició es podrà visitar a la Claustre de Sant fins al 12 de desembre. L’entrada serà gratuïta i les escoles que vulguin visitar l’exposició en horari de matí es poden posar en contacte amb el Servei de Cultura del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: