Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Monteagudo torna amb Invasión, la història d’un home enfrontat a fets paranormals explicada des d’un punt de vista quotidià i contemporani

L’escriptor vilafranquí David Monteagudo acaba de publicar la primera novel·la que escriu després de l’èxit espectacular que va recollir el seu primer llibre, Fin.

Es titula Invasión i explica la història del García, un home discret que comença a percebre fets paranormals. Un fets que passen totalment desapercebuts per a les persones del seu entorn. Des d’un punt de vista quotidià i contemporani, Monteagudo torna a submergir-se en la ciència ficció que ja va explorar a Fin i planteja novament un relat que permet vàries lectures.

La reflexió de fons va més enllà. L’autor es pregunta com pot mantenir una persona l’essència del seu pensament quan la resta del món va en una altra direcció.

Monteagudo situa Invasión en una atmosfera misteriosa i angoixant, com els seus altres llibres. Però reconeix una evolució en el seu estil, aquest cop més sobri i científic.

L’escriptor ha escrit Invasión com un repte personal després que l’èxit de Fin el deixés, en certa manera, bloquejat com a creador. Els llibres que va publicar entre Fin i aquest que treu ara eren de textos escrits anteriorment o bé relats curts, un gènere on no se sentia tan pressionat. Monteagudo publica Invasión de la mà de l’editorial penedesenca Candaya, que considera aquesta obra la seva principal aposta per al proper dia de Sant Jordi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: