Dilluns, 23 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

ERC instal·la una carpa per enviar cartes de suport als consellers empresonats i als Jordis

La secció local d’ERC a Vilafranca ha fet aquesta acció per tal de fer-los arribar missatges de suport i ànim, quan els consellers fa una setmana que són a la presó i Sánchez i Cuixart 25 dies.

Divendres a la tarda, a la plaça de la Vila, ERC va instal·lar una carpa en que les persones que volien podien escriure una carta per tal d’enviar-la a Oriol Junqueres o algun dels altres consellers que fas més d’una setmana que són a presó, o també a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart que fa més de 25 dies que també estan empresonats.
Com explica Mònica Hill, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Vilafranca, la intenció era que tothom qui volgués pogués fer arribar el seu escalf als consellers de la Generalitat i als presidents d’Omnium i l’ANC que fa dies que són a la presó.
Els participants disposaven de papers, sobres i segells per poder escriure i enviar els seus missatges de suport a qualsevol de les 10 persones empresonades, que després dipositaven a la bústia que hi ha a la mateixa plaça de la vila. Totes les cartes han de dur un remitent, per tal d’arribar al seu destinatari, i des de la secció local d’ERC es facilitava la del seu local si qui escrivia la carta no volia fer-hi constar la seva.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
En directe des de la Rambla de Sant Francesc
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Sant Valentí, Sant Fèlix i Sant Raimon / Claudi Mas i Jomet, Josep M Floch i Torres i Ramona Via
11:00
Històries del jazz a Vilafranca del Penedès
1990: la divulgació del jazz / 2000: refent camins: el Jazz Club i el Vijazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: