Dijous, 22 de febrer de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els veïns de Pontons que han volgut votar ho han fet en un local privat

Pontons és l’únic municipi de tot Catalunya governat pel Partit Popular.

No hi havia habilitat cap espai on fer les votacions, així que els veïns s’han organitzat i estan votant al garatge d’una casa particular.

Aquest matí, a les vuit, prop d’un centenar de veïns estaven a l’entrada del poble. Alguns han portat cafè i xocolata per esmorzar.

Entre els veïns hi havia el regidor del PDeCAT al municipi Lluís Escardó, que explicava com s’ha estat organitzant la gent del poble que volia participar al referèndum.

A l’Ajuntament de Pontons, el primer tinent d’alcalde Josep Tutusaus explicava que no hi havia hagut problemes durant els dies previs a la jornada d’avui, més enllà d’una pintada a la façana del consistori, i que el poble mantenia la seva tranquil·litat habitual. Tutusaus recordava que l’Ajuntament ha seguit la legalitat i expressava la seva sensació que el que està passant “no serà bo per a ningú”.

La mesa establerta al local de Pontons ha obert portes a les nou del matí. Després d’algunes dificultats tècniques, els veïns han començat a emetre els seus vots. A primera hora i fins a quarts de deu, no hi ha hagut presència policial al municipi.

Enquesta

Qui representa millor el nacionalisme espanyol és...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Francisco Romero
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: