Dilluns, 11 de desembre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els veïns de Pontons que han volgut votar ho han fet en un local privat

Pontons és l’únic municipi de tot Catalunya governat pel Partit Popular.

No hi havia habilitat cap espai on fer les votacions, així que els veïns s’han organitzat i estan votant al garatge d’una casa particular.

Aquest matí, a les vuit, prop d’un centenar de veïns estaven a l’entrada del poble. Alguns han portat cafè i xocolata per esmorzar.

Entre els veïns hi havia el regidor del PDeCAT al municipi Lluís Escardó, que explicava com s’ha estat organitzant la gent del poble que volia participar al referèndum.

A l’Ajuntament de Pontons, el primer tinent d’alcalde Josep Tutusaus explicava que no hi havia hagut problemes durant els dies previs a la jornada d’avui, més enllà d’una pintada a la façana del consistori, i que el poble mantenia la seva tranquil·litat habitual. Tutusaus recordava que l’Ajuntament ha seguit la legalitat i expressava la seva sensació que el que està passant “no serà bo per a ningú”.

La mesa establerta al local de Pontons ha obert portes a les nou del matí. Després d’algunes dificultats tècniques, els veïns han començat a emetre els seus vots. A primera hora i fins a quarts de deu, no hi ha hagut presència policial al municipi.

Comentaris

Enquesta

Que hi hagi presos polítics i exiliats afavoreix…

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Jazz FM
Musical
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Actualitat - Els Monjos
Festa d'encesa de llums de Nadal
05:45
Saníssim
Les recomanacions
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: