Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala dPAS de l’Escorxador acull fins el 20 d’agost l’exposició “Inquietuds en metall”

Des del passat divendres 21 de juliol, la Sala dPAS de l’Escorxador acull l’exposició “Inquietuds en metall” de José Miguel Resina.

José Miguel Resina, s’autodefineix com a poeta de l’inoxidable i el cert és que el talent i la sensibilitat d’aquest artista amateur es plasma en cadascuna de les seves peces escultòriques.

L’artista ha decidit donar una de les seves obres a l’Associació Ginesta.

Fins al dia 20 d’agost es podran veure a la Sala dPAs de l’Escorxador les  14 peces en metall amb les quals l’artista hi representa les seves inquietuds. El metall és per a ell un material que, donant-li forma té molt a dir-nos i a transmetre’ns. A l’exposició de la Sala dPAs s’hi veuen peces  que reflecteixen la seva manera de veure i sentir el món que l’envolta.

Les catorze peces exposades són de diverses mides i totes elles estan realitzades en acer corte i acer inoxidable.

Aquesta és la primera vegada que José Miguel Resina mostra la seva obra en una exposició monogràfica. La mostra es pot veure en horari de dilluns a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre.

La Sala dePAS de l’Escorxador és un espai destinat a promoure la difusió d’artistes amateurs o bé d’artistes professionals que exposen per primera vegada la seva obra al públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: