Diumenge, 17 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ha mort Ernest Giralt i Raventós

El dia 2 de gener va morir Ernest Giralt i Raventós, a l’edat de 85 anys i arran d’una malaltia infecciosa que es va complicar.

Giralt havia estat vinculat a CDC des dels seus orígens i en va ser president comarcal de l’Alt Penedès als anys noranta del segle passat i conseller de Barcelona-Comarques. També va ser el promotor i primer president de l’Associació de Cases de Turisme Rural a l’Alt Penedès. En l’àmbit professional va destacar en el món de la banca. A mitjans de la dècada dels seixanta va participar en la fundació del Banc d’Expansió Comercial. També va ser director general del Banc Mercantil de Manresa i subdirector general del Banc Industrial de Catalunya, del Grup Banca Catalana.

Ernest Giralt era el tercer germà d’una família molt coneguda a Vilafranca. El seu germà Emili va ser catedràtic d’història agrària i president de l’Institut d’Estudis Catalans. El seu germà Josep va ser regidor a l’Ajuntament de Vilafranca els anys 80 i va ser el primer Síndic de Greuges de Vilafranca. La cerimònia d’enterrament d’Ernest Giralt i Raventós s’ha celebrat aquest matí a l’església de la Trinitat de Vilafranca.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Bob Dylan en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa Major d'hivern dels Monjos / Aplec de Sant Pau
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: