Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa ‘1món.cat’ s’ofereix aquest dissabte en directe des del Most Festival

Demà dissabte el magazín es farà en directe des d’un dels punts neuràlgics del festival, el Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Els amants del vi i del cinema troben a Vilafranca un festival fet a mida, que convida a gaudir alhora d’aquests dos grans plaers. És el Most Festival, un certamen internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. ‘1món.cat’ no faltarà a la cita i demà dissabte el magazín es farà en directe des d’un dels punts neuràlgics del festival, el Vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

De quatre a sis de la tarda, els periodistes Josep Maria Soler i Pere Puig entrevistaran els organitzadors del certamen, el director del Vinseum, Xavier Fornos, i el president del Cine Club Vilafranca, Manel Balaguer.

També passarà pel programa el presentador dels actes d’inauguració i cloenda del festival, Biel Duran, per parlar de l’homenatge que el Most Festival dedica als 20 anys de la sèrie ‘Nissaga de poder’ i es comentarà l’actualitat castellera en companyia del president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, que farà balanç de la temporada de la colla.

Entre els curtmetratges que es podran veure en aquesta edició del Most hi ha ‘La vinya i la banya’, del penedesenc Raimon Coll, que explicarà de què va aquest muntatge.

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Penedès TV. Es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: