Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’ACAPS Wilaia Alt Penedès presenta el CD solidari  “Essències de llibertat “

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès presenta el CD solidari “Essències de llibertat “

L’acte de presentació es farà el proper dimarts, 25 d’octubre, a les vuit del vespre, a l’auditori del Vinseum de Vilafranca, en el marc de la celebració de SOLIDARITATS 2016.

El CD compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, l’Ajuntament dels Monjos i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. “Essències de llibertat” és un CD amb l’enregistrament de cançons tradicionals sahrauís que canten els infants sahrauís que participen en el projecte de “Vacances en Pau” a la comarca. Aquests nens i nenes tenen entre 9 i 12 anys i estan acollits en famílies penedesenques durant els mesos de juliol i agost.  Els infants sahrauís van enregistrar cançons a l’estudi de gravació de Thrashoo Hernández.

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès compta amb la col·laboració de músics i cantants que s’han implicat solidàriament amb el poble sahrauí, a través d’una col·laboració musical per al CD, sigui cantant alguna de les seves cançons o composant-ne una sobre el poble sahrauí. Destaquem la participació de Jeanette Porter i Víctor Nin, Feliu Ventura, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Txarango, Rèplica, Eina, Roger Subirana, Anna Roig i L’ombre de ton chien, entre d’altres. El CD també compta amb la col.laboració penedesenca de Lluís Masachs, pintor i il.lustrador, Roser Ortiz, fotògrafa especialitzada en concerts i festivals, Francesc Noya i Espe Escudero,  dissenyadors gràfics. “Essències de llibertat” és solidari amb el poble sahrauí, ja que els beneficis de les vendes es destinaran íntegrament a projectes solidaris de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, als campaments de refugiats, amb les víctimes de les mines i de suport als activistes sahrauís dels territoris ocupats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: