Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Grappa Teatre presenta Clochard al teatre Cal Bolet

Aquest diumenge a les set de la tarda continua la temporada teatral a Cal Bolet amb Clochard de la companyia Grappa Teatre.

Clochard és la paraula francesa que defineix els rodamons que viuen en els parcs urbans i que dormen sota dels ponts.

Aquesta obra vol recollir la tradició dels còmics que s’han apropat als estrats socials més baixos d’una forma poètica i narra la història de les trobades entre dos personatges típics d’una gran ciutat, una descurada vagabunda i un meticulós executiu, enmig d’un espai tan neutral com un banc de qualsevol parc urbà. Dia a dia, setmana a setmana, aquests dos mons antagònics es van acostant fins a trobar punts en comú a les seves vides.

Amb Clochard, Grappa Teatre, la companyia que va ser fundada pel vilafranquí Gilbert Bosch i Teresa Ros, segueix amb l’estil d’humor que ha caracteritzat sempre les seves creacions.

El diumenge passat va tenir lloc una classe magistral de teatre gestual a càrrec de Gilbert Bosch.  Un matí de 4 hores a l’Escorxador amb una assistència de 25 persones. L’objectiu principal de la sessió era aportar tècniques bàsiques de caràcter expressiu i emocional per conèixer els codis que s’utilitzen en l’art del mim i del gest.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: