Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Moviment d’Esquerres analitza a Vilafranca l’actual moment polític a nivell municipal i de país

La formació vol consolidar-se al territori i mirar d’aconseguir representació per forçar un canvi cap a un govern progressista i sobiranista tant a Vilafranca com a Catalunya

Dimarts a la tarda representants de la direcció de MES, Moviment d’Esquerres, van ser a Vilafranca per tal de trobar-se amb militants de la formació i fer un acte per presentar-se i tractar del moment polític actual tant a nivell de país com a nivell municipal.
Josep Serra, coordinador General de MES i Teresa Garcia, Coordinadora Adjunta de la formació, estaven acompanyats del vilafranquí Carles Esteve, membre també de la coordinadora Nacional. Garcia explicava que volen representar un moviment socialista i sobiranista, amb una aposta important per l’acció social en un moment complicat.
Carles Esteve explicava que en aquests moments el primer horitzó son les eleccions al Parlament de Catalunya; però que també treballen per tal de ser presents a Vilafranca i treballar per assolir a nivell municipal un govern progressista i que treballi per la República catalana.
Tant en un cas com en l’altre valoraran si presentar-se en coalició amb alguna altra formació o bé fer-ho de manera directe com a formació independent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: