Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres vilafranquins creen Proximfy, l’aplicació que unifica tots aquells establiments pròxims

Aquest dissabte a la nit va néixer una nova aplicació que unifica tots aquells establiments de productes de proximitat que ofereixen serveis especials durant la crisi del coronavirus. Es tracta de Proximfy, una app creada pels vilafranquins Josep Maria Tarrida Capdevila, Cisco Barrero Lopez i Josep Serra i Almirall.

L’aplicació va néixer després que els tres s’adonessin que no hi havia cap espai on s’hi poguessin trobar de manera conjunta aquelles botigues i comerços que oferien servei a domicili com a resposta al Covid-19.

S’hi poden trobar carnisseries, peixateries, parades i botigues de fruita i verdura, farmàcies i també establiments com els que preparen menjar preparat amb les corresponents dades de contacte. La resposta dels comerços i de la ciutadania està sent molt bona.

La prova de l’èxit és que en uns dies on tot s’atura, ells no paren. Entren comerços a l’aplicació de manera diària i a quinzenes. Tenen unes 50 persones loguejades de mitjana amb pics de 120 i, fins i tot de 230, una xifra que van assolir diumenge, l’endemà d’haver-se penjat l’aplicació. Les dades els indiquen que dilluns ja havien arribat almenys a unes 3.000 persones. Tothom es pot posar en contacte amb ells a través de la secció «Apunta’t» des de la mateixa aplicació al mòbil o des de l’ordinador. En aquest mateix apartat, hi ha l’opció de registrar-se com a comerç o bé informar del coneixement d’un establiment concret.
L’aplicació ha nascut com a resposta al Covid-19, però els seus creadors volen que tingui vida més enllà de la pandèmia.

De moment l’aplicació és d’abast penedesenc, però no descarten incloure comerços de proximitat d’arreu de Catalunya perquè fer comerç, és fer territori i vetllar pel nostre entorn és, sens dubte, tenir cura de nosaltres mateixos.

Podeu descobrir l’aplicació i descarregar-vos-la a la seva pàgina web: https://proximfy.com/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: