Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 12 d’abril arriba la #CONFINACURSA, una cursa familiar confinada

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat pel proper diumenge 12 d’abril, a les 11h, la Confinacursa, cursa familiar confinada.

La cursa consistirà en recórrer 1K dins de casa corrent o caminant, en família. No hi haurà premis ni guanyadors. Cadascú haurà de fer el seu propi recorregut confinat dins a casa, al balcó, en cintes de córrer domèstiques, on sigui!, però a casa. I cadascú al ritme que vulgui.

Perquè sigui el més semblant a un esdeveniment esportiu “no confinat”, es farà un diumenge al matí, com la gran majoria de curses, i a una hora concreta. Tothom el mateix dia i a la mateixa hora: diumenge 12 d’abril. a les 11 del matí.

Les inscripcions s’hauran de fer online a la plataforma www.weevens.com el dia 6 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de l’activitat física i l’esport. La inscripció tindrà un import d’1€, que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono. A més a més del preu de la inscripció, la plataforma permetrà fer donacions directes a la campanya.

La finalitat és, segons la regidora d’Esports Anna Doblas, és fer esport en família sent solidaris.

A més a més, el patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, aportarà 1€ per cada inscripció feta a la campanya. Els participants podran descarregar-se un model de dorsal per imprimir-se i totes les persones participants tindran un “diploma” personalitzat amb el seu nom, que es podrà descarregar l’endemà de la cursa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: