Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Koniungo, la Gravel i la Cursa Lluís Barrera integren el “Festival de l’outdoor al Penedès”

La Koniungo tindrà lloc el 25 de maig i la cursa d’orientació Lluís Barrera està prevista pel 26, totes dues ja amb inscripcions obertes. Aquell cap de setmana també es celebrarà la Gravel Penedès.

Del 24 al 26 de maig serà un cap de setmana atapeït a Vilafranca amb la trail running KON’IUN.GO i la Cursa d’Orientació Lluís Barrera, que es van presentar aquest dilluns. En breu també serà presentada la Gravel Penedès Vilafranca, que també tindrà lloc en les mateixes dates. Uns dies que s’han batejat com el “Festival de l’outdoor al Penedès”.

Dissabte 25 de maig, a les 18h, arrencarà la KON’IUN.GO, una cursa de 10 km per equips per camins i entre vinyes, amb sortides i arribades a l’aparcament del Complex Aquàtic. L’objectiu és completar el recorregut el més ràpid possible i realitzar-lo en equip, compartint l’esforç i l’experiència.

Les inscripcions a la KON’IUN.GO es poden fer a través del web koniungo.cat, per un preu de 28 € per equip. Els equips han d’estar formats de 3 a 8 persones i poden ser masculins, femenins o mixtos.

La Koniungo serà dissabte, 25 de maig; i diumenge 26 serà torn per la cursa d’orientació Lluís Barrera. Amb 12 anys d’existència, impulsada pels Xicots i Esportiu Penedès, és la cursa d’orientació més antiga del Penedès.

Hi han dues modalitats: la llarga i la familiar, de menor distància. Inscripcions ja obertes al web cursaorientaciolluisbarrera.blogspot.com/ i que també es podran formalitzar el mateix dia.

A més d’aquestes dues proves, l’últim cap de setmana de maig comptarà amb la celebració de la Gravel Penedès Vilafranca, que es presentarà en les properes setmanes.

Aquells dies s’habilitarà una àrea d’estacionament per a vehicles camper a la mateixa Zona Esportiva, hi haurà descomptes a l’alberg de Vilafranca i també zona d’acampada. A qui no tingui tenda, se li facilitarà, gràcies a la marca VAUDE. Tot plegat adreçat als participants en qualsevol de les tres proves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: