Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds organitzen un acte d’homenatge als seus poms de dalt en aquests 70 anys

Vol ser un reconeixement a l’esforç, compromís i valentia de la canalla que en aquetses 7 dècades ha passat per la colla i l’ha ajudat a situar-se entre les millors.

El proper 28 d’octubre els Castellers de Vilafranca organitzen en el marc dels actes de celebració del seu 70è aniversari un reconeixement a la canalla que ha format part dels poms de dalt de la colla en aquestes 7 dècades.
El president de la colla, Joan Badell, acompanyat de l’ex-cap de colla Francesc Moreno, “Melilla” presentaven aquesta iniciativa. Badell explicava que els feia molta il·lusió poder fer aquest reconeixement.
Una activitat que s’iniciarà a 2/4 de 8 del vespre a Cal Figarot, i on hi haurà a banda del reconeixement als components dels poms de dalt, alguns vídeos de les diferents dècades. S’ha previst també l’actuació de la cantant Elena Gadel.
Francesc Moreno, que ha estat un dels impulsors d’aquesta iniciativa, remarcava que calia un acte d’aquestes característiques ja que gràcies a la canalla la colla és actualment entre les millors.
El Melilla apuntava que es preveu retre homenatge a unes 140 persones, entre les quals alguns anxanetes i dosos de la Vella de Valls dels anys 60, que es quedaven després de la diada de Sant Fèlix per ajudar els Castellers de Vilafranca.
Des de la colla remarquen que han intentat avisar tothom, però apunten que si alguna persona que va formar part de la canalla dels Verds no ha estat avisat es posi en contacte amb ells a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: