Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Moviments de Renovació Pedagògica parlen a Vilafranca de llengua i d’educació 360

Dissabte al matí l’Escorxador acollia la reunió dels representants dels Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. Una trobada de la junta en què participaven els 24 moviments pedagògics del país

Els Moviments de Renovació Pedagògica són entitats que es dediquen a fer xerrades, trobades, debats i formació al voltant de la renovació pedagògica. Normalment formats per mestres i professionals del món educatiu.
En aquesta ocasió la reunió itinerant es va fer a Vilafranca per tal de donar suport també al grup de l’Alt Penedès que recentment ha renovat la seva junta. Pilar Gargallo és la presidenta de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.
Així, com explica Gargallo es va parlar entre altres qüestions de la llengua, que en aquets moments és un dels temes candents al voltant del món educatiu a Catalunya.
A banda, també es va parlar del projecte Aliança Educació 360, en què hi participen la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill i el mateix Moviment de Renovació Pedagògica. Una proposta a 3 anys vista i que ha de ser una aposta important per la millora de l’educació en general.
En la trobada de dissabte es van posar sobre la taula diverses línies de treball de la Federació i es van posar en comú els projectes i activitats de cada comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: